Diensten

Mijn diensten

Hieronder vind u de diensten die Holweg Woning- en Projectstoffering te bieden heeft.

Vloeren

Door de grote diversiteit aan mogelijkheden zit uw nieuwe vloer er vast tussen.Kom gerust in onze nieuwe showroom inspiratie opdoen

PVC, laminaat of een tapijtvloer? Ik kan dit voor u realiseren. Zowel het materiaal als het leggen/toepassen. Ik maak gebruik van de merken mFlor, Gelasta, Hamat en Lifestyle. In onze showroom aan de Gallileistraat 4 in Lichtenvoorde  bent u van harte welkom om alvast inspiratie op te doen.

Gordijnen

Voor elk raam wat wils…

Gordijnen bepalen voor een groot deel de stijl/uitstraling van uw woning. Wij leveren gordijnen de topmerken Toppoint, Lifestyle en Ursidi. Ik laat de gordijnen op maat maken waarna ik ze bij u kom ophangen/plaatsen. In onze showroom kunt u een rijk assortiment gordijnen van onze merken bekijken.

Binnenzonwering

Bepalend voor de uitstraling van uw woning

Met binnenzonwering brengt u sfeer en beheerst u het klimaat in uw woning/bedrijfspand. Wij bieden een breed assortiment raamdecoratie in diverse soorten en stijlen aan.

Buitenzonwering

Controleer het klimaat en comfort in uw woning met buitenzonwering

Met buitenzonwering aan uw gevel beheerst u zelf het klimaat en comfort in uw woning/bedrijfspand. Wij bieden een breed assortiment buitenzonwering in elke stijl, voor elke smaak en in elke prijsklasse. In onze showroom aan de Gallileistraat 4 te Lichtenvoorde kunnen wij u vrijblijvend advies en bekijk de trends op het gebied van buitenzonwering, stoffen en kleuren.

Vragen over de mogelijkheden?

schroom dan niet om contact met mij op te nemen.